O našem radu

Naš rad se zasniva na jednostavnom razumevanju koje želimo da podelimo sa svima. Institut se bavi edukacijom, konzultacijama ali i istraživanjem uticaja razumevanja Tri Principa (Um, Svest i Misao) na ljudsko iskustvo.

Pomažemo i nudimo konzultacije bilo da imate lični problem, problem u odnosima, poslovni problem, zdravstveni problem, stres, depresiju ili želite koučing i naučiti kako efikasno pomoći svojim klijentima. Možda samo želite više mira, radosti i mirnog uma i u tom slučaju zakažite besplatnu uvodnu konzultaciju. Ako ste lider i želite povećati efikasnost i unaprediti timski rad na pravom ste mestu.

Želimo da svi uvide da sva naša iskustva sami kreiramo, oblikujemo mislima i te misli, oblike, doživljavamo, osećamo kao psihološku ili fizičku realnost. Mnogi govore da mislima kreiramo realnost. Suština je da se mi u toj misaono kreiranoj realnosti potpuno nedužno zanesemo i ne doživljavamo više to kao svoju kreaciju već kao samu realnost, nezavisnu od nas.

Postoje razni pokušaji da se probudimo za tu činjenicu ali većina tih pokušaja smatra tu realnost realnom u manjoj ili većoj meri.

Kada kroz lični uvid duboko prepoznamo tu činjenicu, mi se budimo iz te zanesenosti sopstvenim mislima i misli vidimo kao ono što jesu – misli.

Samo po sebi to je oslobađajuće. Nemoramo se boriti sa mislima. Sad su samo misli. Nemoramo ih menjati. Sadržaj više nije tako bitan. Sve misli su i dalje misli i samo to.

Ali to razumevanje utiče na sve oblasti života.

Skip to toolbar