Ja sam grandiozan i neverovatan

Ja sam živ, ja sam svestan i ja mislim…dakle kreiram.

Ja sam super bez obzira na sve.
Ja imam izbor jer mislim, jer sam kreativan.
Mir to sam ja, sada i ovde ja sam dobro.
Imam urodjeno zdravlje, ja sam neverovatan.

Uvek dajem drugima ono što imam u sebi, kada sam tužan dajem tugu a kada sam sretan dajem sreću. Kada volim dajem ljubav a kada ne volim isto to i dajem. Dajem ono što imam.

Nikad ne zaboravi da je najveća sreća biti ovde, biti živ, sve ostalo je kao čokolada na čokoladnu tortu…možeš da je staviš ali ti stvarno nije potrebna.

Ako želis biti nezaustavljiv moraš znati da uvek osećas ono što misliš. Kada si tužan samo imaš tužne misli i ništa drugo.

Misao te može uvući u nevolju a može te i izvući iz nje. Misao te čini nesretnim ali čini i sretnim.

Kada si tužan kaži nekome šta misliš i videćes da misliš tužno.

Dali je moguće biti tužan i nesretan a imati uzbudljive i divne misli?

Kada si tužan jer imaš tužne misli lako je povrediti druge posebno ako misliš da su tvoje misli stvarne, zar ne? Ali možes sačekati neku drugu bolju misao. Svi mi imamo milion misli, to je tvoja igračka i dar.

Igraj se darom svojim koji misao se zove. Ti možeš da misliš šta god hoćeš zar ne? Što misliš to i osećaš. Boljim mislima kreiraš bolju realnost i bolji svet.

Ljubav nosi dobre misli, loše misli nisu dobre za tvoje zdravlje. Ali sve su to samo misli, svi mi mislimo i možemo misliti šta god hoćemo.

Misao nije stvarna ali stvara sve oko tebe, tugu, radost, sreću, strah, uzbudjenje…

Ti misliš svakog trenutka. Tvoj tata i mama isto tako jednostavno misle kao i ti, tvoji prijatelji i rodbina isto misle šta hoće, svi misle. Svi kreiraju mislima.

Ti možeš misliti šta god hoćes…to je tvoje rodjenjem dato pravo. Kada misliš dobro sve je dobro, kada misliš loše ceo svet ti je loš.

Svi mogu misliti dobro. Kaži svima “ono što mislite je kako će vam i biti”.

Dobre misli hrane zdrav um. Zdrav um voli. Uzimaj zdravu hranu za svoj um.

Misli se menjaju i sve se u životu menja. Ti misliš kao i svi drugi.

Tvoji te osećaji uvek upozore kako misliš. Kada se ne osećas dobro i kada si tužan znaj da 100% imaš loše misli. Ne veruj svojim mislima kada se ne osećaš dobro.

Kaži svima da slušaju svoje osećaje jer nas vode kroz život.

Misli su ipak samo misli. Tvoj najveći dar. Koristi ga u svoju korist, nikada protiv sebe.

Ti si kao i svi grandiozan i neverovatan. Nikad ne zaboravi i reci sebi ovu istinu neka je znaju svi “JA SAM GRANDIOZAN I NEVEROVATAN”

Radomir Bajić

Skip to toolbar